Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Zwift-Bello Nr. 14: Hilly Loop

Vrijdag 30 april

Vandaag waren we weer met het bekende drietal aan de start van de “meet-up”. Op het programma had Rijck geselecteerd de “Hilly Loop” op “Watopia”. Watopia is een virtueel schiereiland met prachtige stranden, heuvels en bergen.

Om 4 uur vertrokken we en het was de bedoeling bij elkaar te blijven.

Zoals het woord al zegt gaat de “Hilly Loop” door een heuvelachtige landschap. Het was dus al snel klimmen geblazen, maar dit keer was het stijgingspercentage steeds goed te doen. We bleven dan ook steeds bij elkaar in de buurt. Willem verbleef meestal in het laatste wiel en Rijck en ik wisselden elkaar af aan de kop.

Ik had een paar maal niet meegezwift en het viel me nu weer op, dat ik ondanks een maximaal draaiende ventilator ontstellend transpireerde en vaak een slok water nodig had.

Onderweg waren er een paar sprints en een KOM, waarbij opviel dat de sprints allen door Willem gewonnen werden. Ik probeerde me er ook in te mengen maar, hoewel ik meer dan 550 watt trapte, kwam ik niet bij Rijck en Willem in de buurt !

Na ongeveer een uur flink doorfietsen was ik blij dat de eindstreep bereikt was, temeer omdat mijn iPad helemaal leeggelopen was.

Komende zondag hoop ik weer eens in het echt mee te gaan fietsen.

Ik heb deze week 2 maal een ronde gefietst; eenmaal met mooi weer en eenmaal met hevige wind!

In mijn garage heb ik nooit wind tegen, dus dat was even wennen en doorzetten. Benieuwd hoe het zondag gaat.