Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Vervang de

Vervang deze tekst.
 
Wij van de Escargo’s laten hiet wekelijks van ons horen, maar fietsen wel regelmatig.
Ook -als het werk het toelaat!! – op de woensdag.
Meeuwis, Aart, Ab, Wim, Gerrit, Henny en Bouke zijn vandaag van de partij. Na ampel beraad besluiten we naar Diepenveen te gaan. Via Voorstonden door de Wilperkleipolder richting Deventer. Ab moet op tijd thuis zijn, daarom wordt het doel gewijzigd in De Worp. Zittend op het terras van die uitspanning wordt er volop genoten van het uitzicht op Deventer met z’n grote kerk, de Libuines staat in de stijgers, het doet denken aan de Eusebius kerk in Arnhem. We zitten hier ook bij de "brug te ver" Hier zijn toen de opnamen verricht van de slag om Arnhem. Een prachtig oord, hoewel de appeltaart mij enigszins tegenvalt. Henny is veel aan ’t woord. De goed draaiende nieuwe zaak va zijn zoon zal daar misschien debet aan zijn. In de komende week krijgt Henny de sleutel van zijn nieuwe appartement "voorheen Amsterda" en begint met -een niet dragende muur- te slopen. Wij wensen hem daarbij veel succes. Na de koffie fietsen we in de Escargo- tempo; dat ligt tussen de 25 en 30 km. door het mooie -buitendijkse- park richting Terwolde. Vervolgens rijden we om Twello heen langs Teuge, waar veel activiteiten zijn. Altijd de moeite waard dit te zien. Door Wim z’n lekke band krijgen we even de gelegenheid de parachute’s te zien landen. 
We hebben de wind achter en rijden via Bussloo en Hall naar het kanaal. Daar splitst de groep zich. Om ca een uur rijd ik de Van der Waalslaan in samen met Wiebe. De verslagen geven aan waar iedereen is geweest, dat blijken vandaag zelfs drie groepen te zijn.
Tot begin juli, ga ik met Gomi naar Kroatie met de camper, waardoor ik de fiets even  in de wilgen hang. Veel fietsplezier!!