Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

De gevolgen van de AVG

Vanmiddag in de krant een artikel gelezen over de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Privacy is nog steeds een item bij veel activiteiten die worden ondernomen. Ben even vergeten hoe het bij Bello zat, dus voor de zekerheid maar de melding dat F, R, W en P (in afnemende leeftijd, of is dit ook al te privé?) vandaag ook aan start stonden.

Licht zuidwesten windje dus F stelt Wageningen voor. Eerst de Elsberg op, daarna Zijpeberg en vervolgens Emmapyramide en in Rozendaal naar boven richting Arnhem Noord. Ook daar weer een klimmetje, net als bij Warnsborn. Het kopwerk wordt afwisselend verricht, hoewel W af en toe zijn tacx activiteiten toont. Na Oosterbeek volgen Wolfheze, de A50 en Heelsum. Daar pakt P de N782 waarna we heel Renkum te zien krijgen. Op tijd buigen we af om bij de papierfabriek uit te komen en na de bocht in rechte lijn de Wageningse berg kunnen gaan bedwingen. Daar laten de heren het afweten zodat we en groupe boven komen.

In het hotel zijn de ontbijtende gasten naar de entree verplaatst, wij hebben bij de ramen met het uitzicht een ruime keuze aan tafels. P en ik wijken af van de appeltaart; cheesecake met brownies. Goed te eten. Aan tafel maakt de voorzitter van de Bello-vergadering zich als zodanig bekend, hetgeen direct leidt tot een druk overleg. Dit tot groot genoegen van de voorzitter maar of  dit ook tot beslissingen leidt?

Na de fijne pauze (met mijn welverdiende dobbeloverwinning) naar het veer om de Betuwe in te duiken. Op een prettig rustige dijk fietsen we met goede zin en zeer compact richting Arnhem. Pas bij Elden splitst de groep zich, waarna in twee pelotonnetjes de Huissensedijk wordt bereden om voor de Pleijroute weer bij elkaar te komen. Op de Andrej Sacharovbrug gaan zoals gewoonlijk alle remmen los en testen we elkaar tot het uiterste. Daarna wordt opnieuw tot Ellecom compact en keuvelend gereden. Voor Ellecom nemen we afscheid van F en P, W, R en R pakken nog even de Lange Juffer, waarbij bij Dieren van W afscheid wordt genomen. Bij thuiskomst staat 95 kilometer op de teller en ruim 500 hoogtemeters; een mooie uitdaging komende zaterdag voor vier oud-collega’s van mij, wanneer ook zij dit zeer fraaie rondje op de fiets mogen afleggen.