Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Woensdag 1

Woensdag 15 september
De Kloosterkeuken
Haarlem

Bello West bijeen rond de dis. 

Misschien moet de omschrijving toch iets nauwkeuriger.
De Bello West leden Rijck Schlingemann en Fred van Kuik tezamen met de Bello vakantiechauffeur, soigneur en lunchkok Wim Peeters én de talentvolle belofte, Harry Bijwaard zaten aan de dis. Om de nauwkeurigheid nog verder te verhogen: Bello West’s vakantiefietser Eric Thunissen ontbrak en Harry heeft de status met alle voorbehoudens aangekondigd gekregen dat hij misschien een aspirantlidmaatschap in overweging kan nemen, indien de Bello-jaarvergadering het goeddunkt dit ongedefinieerde aspirantlidmaatschap hem dit jaar al aan te bieden.

Na deze korte inleiding kan de opsteller van dit verslag u meedelen dat de kwaliteit van het voedsel en die van de wijn in het bijzonder ons goed heeft gedaan.
Ook de terugblik op de GBBT 2010 was aangenaam. Fred werd gemaand een volgende maal meer hoogte meters per minuut te maken en dit gedurende de totale klim op constant niveau te houden. Tevens werd met angst en  beven geconstateerd dat de status  van de chauffeur in deze snel veranderende wereld ook al geen gegarandeerde pensioenbestendige functie betreft.
Verheugd werd geconstateerd dat allen de fiets al weer hadden bereden en dat Rijck eind van deze week op vakantie zou gaan.
Volledige minachting werd getoond voor de acceptatie, zo niet verheugde begroeting, van de middelgebergte plannen door Fred. Er gaat niets boven de hoogste hoogtemeters aldus Harry en Rijck.

De avond werd tijdig afgesloten en huiswaarts vertrokken; 2x op stadsfiets en 2x in een auto (een=1). 
We wensen alle Bellonisten zondag a.s. een-volledig-peleton-tour en zien uit naar een mooi verslag over bijvoorbeeld uniforme kleding, koffie en gebak  etc.