Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Traditionele opening Raceseizoen club BELLO naar Hotel Bakker in Vorden

Het is weer maart en bovendien prachtig weer. Op aangeven van Pieter zijn we het Raceseizoen maar begonnen.

Vanmorgen Pieter, Ferry, Maarten!, Meindert en Willem om 09:00 uur aan de start bij de Spar. Traditioneel gaan we de openingsrit naar Hotel Bakker in Vorden en dat was vandaag niet anders. Ferry (wie anders) wist een mooie route. De lengte werd afgestemd met Maarten en Ferry nam ook  meteen de kop en zette een flink tempo in. De route en alle cijfers vinden jullie hieronder, dus dat hoef ik niet te herhalen. We wil ik even benadrukken, dat het weer ouderwets gezellig was onderweg en we genoten van het mooie weer. Maarten leek meer last te hebben van zijn afzakkende beenstukken dan van zijn conditie en zijn inhoud.

Afbeelding met tekst, schermopname, kaart, atlas

Automatisch gegenereerde beschrijving

De koffie in de serre van Hotel Bakker was uitstekend. Ook de appelrondjes en de Pieterpadjes smaakten weer bijzonder goed. De gesprekken waren geanimeerd en er werd ook weer gedobbeld, hoewel er ook protesten tegen dit legale kansspel waren. Maar nadat ik als eerste 6 gegooid had, verstomden de protesten en gooiden de anderen braaf 5 of minder.

Afbeelding met persoon, kleding, glimlach, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

Noot van de redactie: de foto is gemaakt door Ferry en jammer genoeg staat hij er niet op!

De heenweg had Ferry het meeste kopwerk gedaan en af en toe Pieter. De terugweg werd het kopwerk wat eerlijker verdeeld, maar ook hier waren Ferry en Pieter het meest aan bod. Een prima opening van het wegseizoen en zeker voor herhaling vatbaar als het weer zo mooi blijft,

12

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *