Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Rondje Deventer

Sinds de GBBT had ik al niet meer op zondag met Bello gefietst, dus werd het weer eens tijd om me te laten zien. Dus toen Roel gisteravond in de Bello app vroeg of er nog gefietst zou worden, want het weer zou goed zijn, heb ik uiteraard laten weten dat ik er zou zijn. ook Willem melde zijn komst en verder bleef het stil op de Bello app. De zon scheen volop, dus de bandjes opgepompt en met arm stukken en beenstukken op naar de Spar.

Na mij kwam Willem en daar bleef het vandaag helaas bij. Waar gaan we heen, nu weten we dat Willem graag de route verkiest richting Achterhoek, maar vandaag werd Deventer gekozen, we hadden beiden zoiets van , rustig aan, Willem is net weer hersteld van Corona en gaf aan veel conditie te hebben ingeleverd en ik merkte ook dat de conditie sneller verdwijnt dan er bij komt, wellicht ook met de leeftijd te maken.

Over leeftijd gesproken, Willem vertelde dat hij zaterdag 71 jaar was geworden, alsnog vanaf deze plek van harte gefeliciteerd!!

Al keuvelend ging het de voor ons bekende route via Hall naar Voorst, bij bakker Bril de polder in en zo tegen kwart over tien kwam Deventer in zicht.

Op het grote plein in de binnenstad waren de terrasjes net geopend en met een plekje in de zon, was het daar goed vertoeven, Willem trakteerde en nee ik heb niet gezongen, mijn excuus hiervoor, maar ik wilde dat het publiek niet aandoen.

Na de koffie zijn we via Gorssel achterlangs naar Zutphen en vervolgens via Voorstonden, Oeken en Brummen richting Dieren gereden, was een leuk rondje van 70 km, een mooie herfstzondagochtend besteding.