Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

  Na

 
Na drie weken niet gefietst te hebben, vanwege een forse griep, maar eens weer naar De Spar.
Normaal is meestal Ferry van de partij, maar het carnaval zal wel meer hebben gelonkt.
Waren er vorige week maar  drie Bellonisten, deze morgen zowaar vier, Arre, Roel en ook Willem op zijn speciale fiets waren van de partij.
Roel stelde voor om maar weer naar Victoria te gaan en nam zelf de koppositie en het leek wel of hij een soort van cruise control had ingesteld, zo’n gelijkmatig tempo, perfect.

Persoonlijk had ik er wel behoorlijk wat moeite mee om het af en toe te volgen, met name toen we voorbij Van Ark het zuigende pad omhoog moesten, ik was gelukkig niet de enige die hier het moeilijk had, maar in een voor mij redelijk tempo kwamen we via de gebruikelijke route tegen kwart over tien aan bij de koffie.

De prijs is schijnbaar in 2009 verhoogd, want mijn acht eurootjes waren niet voldoende, maar binnen Bello is dat geen probleem!! wordt wel opgelost.
Na diverse min of meer kleine en grote zaken te hebben besproken waar we ons dagelijks mee bezig houden, werd het hoog tijd weer te gaan fietsen. Ook nu weet Roel feilloos de route en fietsen we met een fraaie omweg richting Loenen.
Op een gegeven moment voel je dat zo’n eerste keer best weer veel van je vraagt, ook al was het tempo gematigd. het laaste stuk zijn we over de weg van Eerbeek via Soeren naar huis gereden, Arre had nog redelijk wat energie over en vroeg nog of we nog even via de Schaapsallee mee naar boven wilden, aanbod was leuk, maar ik heb het wijselijk afgewezen. Voor vandaag was het even genoeg, leuke rit, hoop snel de conditie weer op peil te hebben en bedankt voor jullie begrip!! Het aantal kilometers wat we hebben gereden is mij onbekend, vermoed zo circa 45.
Tot volgende week.