Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

  &n

 
 
En dan nu het verhaal van de echte Bellorit van dit weekend. Wij stonden netjes om 9.00 uur bij de Spar. Ferry, druk bezig met de voorbereiding van de beklimming van de Puy de Dome en de Puy de Sancy (1885 meter hoog!) en ik, bezig met wat andere kost. Gelukkig is er na de 17e tijdelijk weer wat ruimte.
Geen andere Belloianen, dus samen op pad. Hoewel, in Laag-Soeren werden we al met irritant volkswagengetoeter opgejaagd door het andere Ellecomse lid. Deze stoof direct door zodat we toch getweeën ons rondje Hoenderloo tegen de klok in konden vervolgen.
Via Eerbeek, Loenen, Beekbergen en langs de Cantharel arriveerden we vlot bij de Boernkinkel. Samen aan de taart, al koutend over de Ardeche en de KBK. Bijvoorbeeld de prettige achterbank van Mazda 5, deze lijkt op de terugreis al gereserveerd. Zelf droom ik nog wel eens van het zondagse buffet in Hotel Vue des Montagnes, maar dan blijven we tot en met het toetje. De KBK kan dus nog wel wat worden.
Na de pauze op naar Otterlo en Schaarsbergen. Bij de brandtoren nog even de benen testen, om tenslotte, langs de Posbank en de Carolinahoeve, afscheid te nemen op de Lange Juffer. Niet te laat, maar wel met 80 kilometer op de teller, thuis voor de paasbrunch. Ik ga er vanuit dat we a.s. zondag over de 100 km gaan!