Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Het kan na

Het kan natuurlijk niet uitblijven om even te reageren op het verhaal van Coen en ook op dat van Willem. Volgens mij is het nog steeds zo dat diegenen die voorop rijden de achterblijvers in de gaten dienen te houden!! Ik kan me dan ook helemaal aansluiten bij het verhaal van Willem. Ja dat ik vaak de hekkesluiter ben, daarvoor mijn oprechte excuses, ik zal mijn leven beteren, maar iemand moet het toch zijn!! en ach ooit komt mijn tijd dat ik hopenlijk ook iets meer vrije tijd krijg en 3 x per week kan trainen. Ferry en ondergetekende volgden op het zo fraaie!! ruiterpad Coen en Wiebe en ja als je dan bij een T kruising er van uit gaat dat een ander de weg wel weet en niet even wacht, is het niet vreemd dat je elkaar kwijt raakt. Dus Coen: de veronderstellingen die je schrijft kloppen niet, dan had ik wel voor een lekke band gezorgd!!! We hebben maar besloten om naar Terlet te fietsen. Daar aangekomen, na een paar onnodige extra kilometers, troffen we daar vijf man van de B ploeg voor een gesloten deur aan. Gezamenlijk besloten door te fietsen naar Victoria en na de pauze zijn Ferry en ik via de Loenermark terug gefietst. Met 60 km op de teller waren wij weer om circa 1/2 één weer in Ellecom. Dus qua afstand niet veel minder afgelegd!! Verder heb ik me keurig even bij de veroorzaker gemeld, zodat er geen hulptroepen zouden worden gemobiliseerd. Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2009. Pieter