Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Hallo alle

Hallo allemaal, Zojuist het leuke verhaal van Wiebe gelezen, knap werk heren, petje af. Ik heb zelf de laatste weken erg weinig gefietst doordat ik een aantal zondagen verhinderd was en dus vanmorgen toen het nog droog was op naar Laag Soeren, ondertussen begon het al te hozen en aangekomen bij Meeuwis was het wel erg stil, even later kwam Meeuwis zich afmelden en verklaarde mij voor gek om te gaan fietsen. Ik heb nog heel even gewacht, maar ben toen toch maar weer huiswaarts gegaan, alleen te gaan en dan gelijk in de regen te starten vind ik persoonlijk niet echt aantrekkelijk, als je eenmaal bent begonnen en het gaat dan regenen geen probleem. Dus ik hoop volgende week meer liefhebbers te treffen. Groeten en een ieder fijne kerstdagen gewenst. Pieter