Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Hallo alle

Hallo allemaal, Later dan gepland toch maar even een bericht vanuit een nog steeds koud en winderig Ellecom. De beslissing van August en ondergetekende om afgelopen zondag een kortere route te kiezen heeft niet echt mogen werken, Roel had wel gelijk, vanaf het moment dat we in Laren afsloegen hadden we de wind op kop. Op een gegeven moment kregen we iemand in ons vizier met een Rabo tenue en het duurde lang voor dat we daar in het wiel even konden gaan zitten, de beste man moest naar Warnsveld, dus hierna hield het op en kwam het weer op ons zelf aan. Vlak voor Brummen boog August af richting Eerbeek en toen restte er voor mij niets anders op dan blik op oneindig en maar doostampen en ik had al van die vermoeide benen. Tegen ??nen kwam Ellecom in zicht en wie rijd er pal voor Ellecom mij achterop? Ferry, concreet had hij slechts 6 kilometrs meer gefietst, maar ik denk met aardig wat minder moeite, of je alleen of met 2 bent of met 6 man kop over kop kunt fietsen scheelt enorm en ik zal denk ik in het vervolg me nog eens afvragen of dit wel zo verstandig was. Maandag bleek al van niet, want ’s middags ben ik ziek naar huis gegaan en de hele week met een flinke griep in bed gelegen en ben nu weer aan het herstellen en zal komende zondag even nog rust nemen, ben nog erg moe, wat zo’n griep je te pakken kan nemen!! Zie jullie over een week wel weer, met hopelijk mooi weer en weer betere benen.