Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Hallo alle

Hallo allemaal, Op de valreep voor dat ik morgen voor een korte vakantie naar Italie vertrek nog even een kort verslag van afgelopen zondag. Ferry Meurders en ondergetekende waren om 9.30 uur bij Meeuwis en even later kwam Fred er nog bij. Hij gaf al aan last te hebben van een spierblessure en na de eerste lange klim vanuit Laag Soeren richting de Lange Juffer hield Fred het voor gezien, ik wens je veel sterkte. We hoorden nog wel van Fred dat Marius in het ziekenhuis ligt en ook hij vanaf deze plaats veel sterkte. Ferry en ik hebben vervolgens het befaamde rondje Hoenderloo gefietst en met een gemiddelde van ruim 27 viel het me niet tegen, maar zal veel moeten trainen om Ferry bij te kunnen houden. Dus de komende zondag ben ik er niet, we gaan onze zoon Erik bezoeken die voor 3 maanden stage loopt op een camping aan het Garda meer. Tot over een week, Pieter