Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Een klei

Een klein buitje tussen 8.30 en 9.00 uur ( bron: buienradar ) en verder droog en een aangename temperatuur was blijkbaar voldoende voor veel Bello ’s om vanmorgen te besluiten de zondagmorgenrit te laten schieten. Want wat anders kan de reden geweest zijn dat slechts Pieter en Wiebe present waren? En dat met de GBBT 2011 in het vooruitzicht. Hoeft daarvoor niet meer getraind te worden? Slappe hap hoor.
Besloten werd tot een rondje Kootwijk met koffie in het Hilletje. Op het viaduct over de A 50 tussen Loenen en Beekbergen gingen de regenjasjes uit en fietsten we in rap tempo naar Kootwijk. Na 43 kilometer lieten we ons de koffie met appelgebak goed smaken en probeerden we oplossingen te vinden voor de problemen waarin Griekenland c.s. de EU heeft gebracht. Of liever de besluitvormers daartoe de nodige jaren geleden. Ook informeerde Pieter mij uitgebreid over een valpartij veertien dagen geleden waar Maarten, Roel en Ruud over elkaar heen duikelden. En waar bleef de verslaglegging van die rit zodat de achterban weet wat er zoals allemaal gebeurt in Bello-gelederen?
Langs de Kathedraal Radio Kootwijk en door het Kootwijkerzand belandden we in Hoenderloo waar we aansloten bij een groepje uit Uitrecht dat aan het trainen was voor de Alpe d’HuZes. Ze waren duidelijk niet gewend aan wildrooster en twee keer ging het maar nét goed. Twee jonge mannen van de groep wilden aansluitend aan Alpe d’HuZes de Marmotte en de Dolomietenmarathon fietsen. Om jaloers op te worden.
Via Schaarsbergen en de Posbank kwamen we in Ellecom waar Pieter afzwaaide en met 86 km. op de teller en ruim 27 gemiddeld liggen we mooi een training voor op de Bello ’s die het vandaag af lieten weten.