Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

De laatste zondag in Mei 2020

Op deze laatste zondag van de maand mei 2020 kon je gewoon niet thuisblijven!! Prachtig weer, wel veel wind, maar een zon die volop schijnt, op weg naar de Spar. Ondanks de al maanden perikelen van het Covid 19 virus, toch maar even kijken of er de nodige Bello's zijn die het wel weer aandurven om elkaar te ontmoeten op de nodige afstand.
Op de oproep van Roel via de groepsapp kwamen nu niet bepaald heel veel positieve reacties: meer van ik kom pas op 7 juni, dan kunnen we weer op een terras plaatsnemen. Wat is dit toch bij die Bello's ? het terras is belangrijker dan het fietsen?
In ieder geval waren er gelukkig nog een paar, wie dat waren, komen jullie vanzelf wel achter en ook waar de rit naar toe ging en nog leuker, waar zaten we op het terras met koffie en koek? Dat alles horen jullie nog. Wel verklap ik jullie dat we op de heenrit veel tegenwind hadden en er twee man steeds het kopwerk verrichten, waarvan er één was die niet wilde wijken. Maar omdat we de anderhalve meter in acht hebben genomen, stop ik nu, dit is al meer dan anderhalve meter tekst!!