Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

 

 

Laat schrijver dezes er maar niet omheen lullen.  “Beesten” zijn het.
Coen, Ferry en Roel  hebben Arne en Wiebe vandaag aardig bezig gehouden tijdens het rondje Blauwe Kamer. De heenrit  hadden we de wind  flink tegen. Maar Coen, Ferry en Roel weerden zich uitstekend. Maximaal was dat op de dijk van Wageningen naar Opheusden,  waar desondanks onder aanvoering van Roel alle records met  wind tegen werden gebroken.
Gelukkig is er dan de koffie zodat iedereen op verhaal kan komen. En over verhaal gesproken, de aandacht ging o.a. uit naar de komende ledenvergadering op 7 november waarvoor Arne allerhande verrassingen uit de hoed gaat toveren en waar de Grote Bello Berg Toer 2010 wordt gepresenteerd. Komt allen en natuurlijk horen jullie er nog nader over.
Na de koffie het pontje over en wat werd verwacht geschiedde. De harde wind pal achter en dat was jachten en jagen geblazen. De tellers liepen op tot nabij ( en soms zelfs even over ) de 50 km. Eén onzer vond dat een “” leuk tochtje “ en deed de snelheid af badinerend af met “als je even een tijdje vergat te trappen stond er nog 46 km/h op je teller”. Nou, ik kan je verzekeren dat Arne en Wiebe er anders over dachten en zo nu en dan verstandigerwijs even afhaakten.
Maar na 95 km. kwamen we toch gezamenlijk weer in de contreien waar onze club domicilieert en weten we weer hoe de rangorde van de Bello-fietsers is.