Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Omdat ik v

Omdat ik vanmiddag nog andere bezigheden had, heb ik me vanmorgen niet gemeld voor de 150 km lange tocht van de Veluwerijders. Wel stond ik om 09:00 bij de Spar. Samen met de inmiddels bekende Veluwerijder (die om 09:00 uur, voor de kerk, de hond uitlaat en op zaterdag fietst) heb ik eenzaam staan wachten op verder gezelschap. Helaas niemand. Ik heb daarom maar de gelegenheid aangegrepen om, zoals op de ledenvergadering besloten, mijn rondje uit te gaan zetten. Prachtig weer, niet al te koud en volop tijd om na te denken over alles en nog wat. Ik heb een rondje van ca 80 km uitgezet (zie zomeragenda-pagina). Gezien het feit, dat er niet al te veel beklimmingen inzitten kon ik mijn gemiddelde snelheid net boven de 30 km/uur houden (wel 80 km op kop gereden dus). Hiervoor moest ik echter wel de koffielikeurtjes in Etten laten staan.