Slider09
Slider08
Slider07
Slider06
Slider05
Slider04
Slider03
Slider02
Slider01
previous arrow
next arrow

Beste Bell

Beste Belloleden en Pieter in het bijzonder, Van harte gefeliciteerd met de/je verjaardag van ons/jou Pieter! Op zondag houden wij (Teunie en ik) het vandaag zeer rustig. Gisteren 100km met Rijck gefietst; mooie route wordt dat overigens voor jullie bij de volgende SDB tocht! Het is heerlijk weer, dus met wijn en verrukkelijke gerechten van Teunie doen wij net alsof het deze middag zondag in Frankrijk is. Ik voel mij God (in Nederland)zelfs in aan de oppervlakte van mijn gedachten. Genieten met zo’n heerlijke Spanjaard van de oevers van de Duero. In de afgelopen weken heb ik mijn geheugen getest, door de tocht in gedachten dag voor dag weer eens na te fietsen; het lukt niet voor 100,00%: IK MIS DE FOTO’S! Ook bij mijn stoere verhalen over de nu al overgewaardeerde legendarische Pyreneeën-tocht: . Want ik wil toch kunnen bewijzen dat ook ik in die week een keer als eerste boven was, en dát kan ik nu niet. Was het niet zo dat we een dvd met alle foto’s zouden ontvangen? Was het niet zo afgesproken dat alle fotografen hun bits en bytes elektronisch zouden inleveren bij Willem? Ik mis ze node! Bij deze dus een oproep aan alle fotografen om met Willen samen te werken en aan ons allen de ondersteunende bewijzen te verschaffen voor onze heldenverhalen. Ik wens jullie een plezierig verloop van deze zondag en een plezierige werkweek. Fred Ps. Nog twee motormuizen (waarvan één met een Belloshirt) gezien in de buurt van Dieren? Heemstede ging nl. Posbank-waards vandaag.